Sötét

Őrült összeesküvés elméletek, amikről kiderült, hogy igazak 

Feliratkozás
Megtekintés 243 E
97% 5 100 134

Támogasd a munkánkat Patreonon: www.patreon.com/tizeslista

Instán is fent vagyunk: tizeslista
Tízes lista Facebook: tizeslista/

0:00 Intro
0:39 Észak-Koreai emberrablások
2:23 Roswelli incidens
4:50 Nácik az államokban
6:48 Maffia
9:02 Radioaktív hullák
10:57 MKULTRA
12:54 Mindenkit megfigyelnek

Források: pastebin.com/TXUw8DtG

Zene a videó alatt: audiojungle.net/item/stylish-...

Outro zene: Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license ( creativecommons.org/licenses/ ...)

Közzététel:

 

2021.jún. 2.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 441   
Ózdi Shinter
Ózdi Shinter 7 napja
az amerikai űrprogramhoz hozott németek száma több mint 300. Sokuk el is lett ítélve tetteikért, de persze csak akkor mikor sikerült a németektől függetlenül az amerikaiak által írányítani az űrprogramot... Ekkor fölöslegessé váltak a kormány számára
Béla Kovács
Béla Kovács 11 napja
Kitüntették a volt nácikat, csak mert kifejlesztettek rakétákat. Az usa. Hmmm!
Ottó Dénes
Ottó Dénes 17 napja
Nemnormál. Azért oltatom magam, mert szeretem a gyermekemet, a feleségemet és a hazámat. Te abban hiszel, amiben a gyógyszer nélküli agyad megenged.....
Trip On The Moon
Összeesküvés-elméletnek hivják azt ami igaz, s jobb szeretnék ha kitalációként terjengne a köztudatban. Sajnos a valóság mindig mocskosabb mint mint amit a legkeményebb filmekben is mutatnak...
Ildikó Forrai
Ildikó Forrai 21 napja
Még egy gondolat ehhez az összeesküvés "elméletek"-hez amik nem csak elméletek!! Amikor hozzáférhet az átlagember is az internethez, a közösségi hálóhoz ,még véletlenül sem gondolkodott el azon, hogy ettől kezdve a magánéletét, a pattanást a fenekén, az összes programját és minden percét ismerni fogja A HATALOM, merthogy, ezért hozták létre ezt a hálózat rendszert. Az hogy egy másik embert felhívja az ismerősét, kettő perc alatt egy sima kis telefonon bőven megteheti. Miért kellett egy egész számítógépet az átlag ember kezébe adni??. Apelláltak a hiúságok ra, a dicsekvésekre, meg természetesen a butaságokra is! Igen tudom Én is ezen írok nektek 🙂. De mint bármit a világban lehet jóra és rosszra használni, legalább használjuk ki azt a keskeny lehetőséget, hogy tájékoztassuk egymást. Ha olyasmire hívjuk fel a figyelmet ami - a bárhol élő- nagyfőnöknek nem tetszik, úgyis letilt, úgyis jön a cenzúra, úgyis jönnek a katonák...😢👎. Vagyis majd jön a retorzió valamelyik szinten!!
Ildikó Forrai
Ildikó Forrai 21 napja
Bocsánat de ez mitől 10-s lista, ha pár után véget ér a téma!!? Csak a neve az?? Akkor lehetne ÖSSZEÁLLÍTÁS ÉS MEGNEVEZVE A TÉMA!
Tízes lista
Tízes lista 20 napja
A tízes lista a csatorna címe, ami jóval a jelenlegi tartalomtípus előtt lett választva. Sem a videó képén, sem a címében nem szerepel a 10, tehát ez egy témát körüljárő ismeretterjesztő videó. Nem is szántuk 10-es listának.
Márk Dobossy
Márk Dobossy 21 napja
A mostani oltás hajrára is kiváncsi leszek, pár év múlva mi is lesz a pontos igazság, az amit most is tudunk vagy esetleg…
Speedcore4L
Speedcore4L 7 napja
Remélem még a mi életünkben kiderül, meg az egész Covid is, inkább nem írom tovább, mert egyből lapos föld hívő leszek...
EndyGmothafuckaz-K43lA
8:50 Váláccsi, úgy kell kiejteni. (:
peter peter
peter peter 29 napja
olyan hogy összeesküvés elmélet összeesküvés elméletek nem létezik. helyette, Azt kellene mondani hogy más vélemény, vagy azt hogy különböző vélemény, vagy azt hogy eltérő vélemény, vagy azt hogy saját vélemény. azért találták ki azt hogy összeesküvés elmélet es hogy összeesküvés elméletek hogy lejárassák azt az embert akinek más a véleménye akinek van saját véleménye.
JÁNOS-IS-EMBER
JÁNOS-IS-EMBER Hónapja
Az életnek csak akkor lesz értelme, ha értelmét veszti a halál. Ez az én szerény elméletem.
cmbbfan78
cmbbfan78 Hónapja
Akik nem hisznek az összeeskűvésekben, azok olyan széplelkek, akik szerint a titkosszolgálatok arra vannak, h virágcsokrot készítsenek a ballagóknak. Akik szerint az államok által titkosított dokumentumok tömege csak azért titkosított, h ne legyenek rossz álmaink. Akik szerint a politikusok és hű fegyverhordozóik, a mainstream média mindig igazat mondanak és egyetlen céljuk, h az emberekkel jót tegyenek. Ezek az emberek azt hiszik, minden csak véletlenszerűen, kaotikusan történik, nincsenek okok és okozatok. Azt hiszik, a hajók csak maguktól süllyednek el - az, h tengeralattjárók torpedóitól az merő összeeskűvés-elmélet, hiszen senki sem lát a tenger felszínén tengeralattjárókat, tehát akkor nincsenek is.
cmbbfan78
cmbbfan78 Hónapja
2020: "A vuhani laborból kiszivárgó vírus egy baromság, összeesküvés-elmélet!" 2021: "ja, hát tényleg van rá esély...."
johny grande
johny grande Hónapja
9/11?
Róbert Horváth
ausztráliában hadgyakorlatokon dobtak le atombombákat ausztrál hadosztályokra és vizsgálták a katonákat!!!!!! ez tény!!!!!
Péter Szabó
Péter Szabó Hónapja
Azt még beletehetted volna a videódba, hogy sokáig tagadták a kormányok, hogy a repülőgépekből permetezik az embereket és most nemrég bíróság elé került 3 pilóta akik elismerték, hogy parancsra fejfájást és influenza tüneteket okozó anyagokkal permetezték az embereket
Stefan Jancar
Stefan Jancar Hónapja
A Roswell magyarazata cuki volt. De jol beetettek az embereket. Olyan nesze semmi fogd meg jol :D
Tibor Déri
Tibor Déri Hónapja
Az 1947-es roswelli incidensnél igaznak hitt Mogul projectet azóta már régen cáfolta az amerikai kormány! Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy akkor mi volt, csak annyit, hogy a Mogul project is ködösítés volt!
Zoltan Fabian SK
A legnagyobb problema az, hogy ilyen tortenesek nem csak voltan, hanem sajnos vannak es lesznek! Es pont a hulye ember miatt, aki passzivan es hulyen bamul maga ele, ahelyett hogy aktivan segitene a tarsadalmat es ember tarsait! Ez 1 SZEGYEN!
Zoltan Fabian SK
Ja, az se igaz, hogy a CIA finansziroz minden 2. even intervenciat akarhova a vilagban, azt se hittek es sajnost hiszik az emberek, es pont ezert tehetnek akarmit! Pedig mar annyi sok konyv volt kiadva tele bizonyitekokkal, hogy mar csak a hulye ember hiszi, hogy minden konspiracio! Ahogy elnezem az oltasokat es a kovidot, akkor sajnos nagyon sok hulye ember van az egesz vilagon! SAJNOS!
Zoltan Fabian SK
1 balon csapodik?! Noormalis vagy?!
dy zolytan
dy zolytan Hónapja
Túl sok minden kimaradt, de legalább az MK, meg a megfigyelés megjelenik..
G Omnia
G Omnia Hónapja
Ha kicsit többet kutatnál angol nyelven , rájönnél hogy a projekt mogul párhuzamosan folyt és a roncsok mellett mást is találtak . A helyi temetkezési vállalkozótól gyerek méretű koporsókat rendelt a támaszpont …
Dominik Varga
Dominik Varga Hónapja
2001 szeptember 11 terrortámadás. Majd idővel az is ki derül 🤧
Ildikó Kuti
Ildikó Kuti Hónapja
Már kiderült...
EG080
EG080 Hónapja
Szerencsére a legkomolyabb konteós hülyeségek kimaradtak a videóból: Valóság: beszélget egymással 5-10 gazdag ember --konteós--> hát ők irányítják az egész világot !!444!!! Háttér6alom! Tudjukkik! Valóság: nagyvállalatok lobbiznak politikusoknál nekik kedvező döntésekért --konteós--> hát a cégek bábjai ülnek az államban a legmagasabb szinten! Ők döntik el, ki legyen az elnök! Világkormányt akarnak!
Orsolya Horváth
az ufos ugynek jobban utanezhettel volna....mert bizony az igaz volt...nem egy ufot lattak abban az idoen amerikaban..
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
és a nagy titkos szolgálatoknak kőkeményen besegít a faszbúk, gugli, twitter, amazon, aplle stb.
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
valakik azért nem hisznek a földönkívüliekben, mert még senki sem látta őket. de istenben meg hisznek, pedig őt se látták soha.
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó Hónapja
@Tomas Mihalik a nemzetközi űrállomás neve. Na az úgy pontos. Vannak biztos,de a Földre még nem jöttek.
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
@Kristóf Szabó akkor nem földönkívüliek, hanem humanoid kreatúrák egy másik univerzumból vagy időből .
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
@Kristóf Szabó ISS ?
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó Hónapja
A földönkívűliek létezése tény. Csak még nem jártak itt xd. Amúgy aki az ISS-en van az már földönkívüli. Xd
Tyuber Totyatya
Tyuber Totyatya Hónapja
Az oltásban nanobotok vannak. 😎
MrDelworth
MrDelworth Hónapja
Az összeesküvés elmélet kifejezés először a Kennedy- gyilkosság kapcsán került be a köztudatba annak ellenére, hogy a videóban 1962 előtti események is szerepelnek. JFK olyan rendeletet hozott, mely a FED pénzkibocsájtási jogát (mely egyébként ellentétes az USA alkotmányával) megvonja, egyben visszaadja az államnak. John Fitzgerald Kennedy utódjának Lindon B Johnsonnak első intézkedése, a fenti rendelet visszavonása volt.
Pois Oner
Pois Oner Hónapja
ííííígyvan
Herbáltolvaj
Herbáltolvaj Hónapja
Első :Háttérben meghúzódó Gyurcsány szál
János Tóth
János Tóth Hónapja
Ugye, ugye. Mégis van valami igazság az összeesküvés elméletek között?!
senki en
senki en Hónapja
Mindig is volt csak meg kell figyelni az emberi természetet közösségben!
István Kiss
István Kiss Hónapja
Azért említésre méltó lett volna az is,hogy az I.II. világháborút is 2-3 család pénzelte,és ha akkor olyan nagy hatalmuk volt,mára ez hatványozottan igaz lehet.A másik meg,hogy nem lehet ki menni az űrbe,szerintem az is sokat mondó,hogy Wernher von Braun mit vésetett a sírkővére.
Gr. Gr.
Gr. Gr. Hónapja
Istvan Kiss: igazad van, a jól kèpzett "high society" mind jàr templomba/imahàzba, csak a tömegeket hagyják meg hitetlennek, mert akkor lelkileg gyengèbbek s könnyebben lehet őket befolyàsolni.
István Kiss
István Kiss Hónapja
@Gr. Gr. Azon a szinten mindenki tudja hogy létezik Elohim=Isten,és pont ez a cél,hogy az emberek ezt ne tudják meg,erről szól az egész ipar,zene,filmek,mesék,stb.
Gr. Gr.
Gr. Gr. Hónapja
Istvan Kiss: Ez lenne rajta? Köszönöm. S hol van eltemetve? Einstein is hitt Istenben.
István Kiss
István Kiss Hónapja
@Gr. Gr. Zsoltárok 19:1 Az egek beszélik Isten dicsőségét,és kezeinek munkáját hirdeti az égboltozat.
Gr. Gr.
Gr. Gr. Hónapja
Mit vèsetett, leìrnâd?
neozeo25
neozeo25 Hónapja
“Náci tudósok”…sic! Németek, nem nácik!!! Szerinted minden német náci? Menj el Németországba, mondjuk egy bajor faluba, és nácizd le őket!
Tamás Martini
Tamás Martini Hónapja
Orwell? Nem lett? Majd lesz!
Egy biciklis srác
Akkor ez a mindenkit való megfigyelés most is érvényes? Pl. Ahogy most írtam ezt a kommentet?
TheLambdaTeam
TheLambdaTeam 26 napja
Eléggé. Gyakorlatilag már lassan a seggünkből is videókamera fityeg.
028 Musicforlife
A roswell-lel nem ertek egyet, a maffias resznek errol az oldalarol meg nem hallottam de elhiszem hogy ez akkoriban igy volt. E-Korea meg arrol hires hogy a Napot is letagadja az egrol, szoval szerintem nem is kellene idesorolni. Ez egy -1 +1 es 0. Ezeken felul szerintem meeg lehetne par elmeletet emliteni ahol pont arrol volt szo h akik egy kicsit belattak a dolgok moge azokat elbagatelizaltak azzal, h bele akarjak latni a sajat igazukat es velemenyeiket az adott helyzetbe. Viszont ezekrol a vegtelensegig lehetne vitatkozni a pro es kontra oldalrol egyarant.
White Wolf
White Wolf Hónapja
Vannak retardok, akik még mindig hisznek abban hogy a föld lapos. A világ tele van faszkalapokkal, tényleg megérik már hogy pusztuljanak
Balázs Reznyák
+1: A gladiók tényleg léteznek.
Tsuki Ōkami-sama
Ez is bebizonyítja, hogy mennyire jól csinálják amit, csinálnak. Senki sem bízik senkiben, így ha valaki bármit is mond, ami elsőre hihetetlennek hat, nem hinnének neki, de persze meg is értem, ha bizonyíték nélkül valaki valamit állít nehéz elhinni. Kemény leckék.
Tsuki Ōkami-sama
@Ildikó Forrai ez a világ sajnos így működik. Keep them poor! Mindenkit elbutítanak. Ha hagyjuk. A könyvek és a mások felé nyitottság segít.🙃
Ildikó Forrai
Ildikó Forrai 21 napja
Ha valaki precision adatokkal bizonyítja is a tényeket, de de a dolog szembe megy a mainstream médiával, jönnek a trollok és jól elkezdik megcáfolni, kétségbe vonni. És a bizonytalan ember már nem is tudja hogy mi a valóság. Az hogy special az igazságot elmondókat mindig támadják be zárják, letartóztatják, házkutatást tartanak náluk, A valódi bizonyítékokat elkobozzák!! De az még mindig nem elég bizonyíték az igazak mellett??
János Zavaczki
János Zavaczki 2 hónapja
Nagyon klassz lett!
Krissz91
Krissz91 2 hónapja
Tudományosan bizonyított tény hogy a Föld lapos, a Hold sajtból van ami 330.000km-re van a Földtől, a Nap csak egy csillag ami itt van 50km-re a Földtől és a világűr 100km hosszú össz vissz
Krissz91
Krissz91 2 hónapja
Jól mondtam @Tibor Reszegi ?
Zsuzsa Kraft
Zsuzsa Kraft 2 hónapja
És még mennyi minden ki fog derülni 11 évadon keresztül kiszivárogtató kkal beszélgetett a kaja tévében Corey goode és cobra Néha 17 kellett hogy feldolgozza a mamit a kiszivárogtató k elmesélte K A HUtown on fent van mint a 11 évad az a címe hogy nyilvánosságra hozatal kösse be magát az aki nekiáll meghallgatni De jól is jár mert amikor tényleg a megtisztult médiából ezeket meghallgatjuk na az kemény lesz teljesen összedől a világ képünk
Ferenc Szathmáry
Ferenc Szathmáry 2 hónapja
Német tudósok vannak, nem náci tudósok. A tudomány nem náci, csak a párt. Ideje lenne már megjegyezni 76 év után. Egyébként az USA összefogott a többszörös tömeggyilkos internáci bolsi Sztálinnal is, ha a biznisz így kívánta.
Pálmai Attila
Pálmai Attila 24 napja
@Ferenc Szathmáry Azt én is utálom azon a holland löttyön, maradok inkább a pilzeninek őszinte híve. A komcsiknak sok bűne volt, az országért viszont jobban tudtak mozgósítani, mint holmi libernyákok. Amíg el nem kapta őket is az elitista korrupt viselkedés és harácsoló pénzéhség, amit ellestek a nyugattól. És több is volt köztük a nemzeti érzelmű bolsi, mint a midó múltú kominternes neotrockista élősködő.
Ferenc Szathmáry
@O. L. Nem kisebbítjük, csak már unalmas a nácizás, miközben a komcsi bűnöket meg kell bocsátani és elfelejteni. A Heineken pedig büszkén reklámozza a kommunista sörét.
Pálmai Attila
Pálmai Attila 26 napja
@O. L. Ez így nem igaz, ha csak a tudásával, és nem érzelemből, meggyőződésből. Magyarország tudományos elitje, amikor kiszolgálta a komcsi elitet, nagy része nem is volt komcsi. Wernher von Braun viszont náci tudós volt, a náci párt oszlopos tagja. Ő azt állította a zamcsik általi kihallgatásakor, hogy kényszerből. Én meg azt, hogy minimum érdekből. Hogy egyem azt a kriptonáci zuzáját!
O. L.
O. L. 26 napja
Aki nácikat szolgál ki a tudásával, az náci tudós. Nem kell kisebbíteni a bűnt.
Pálmai Attila
Pálmai Attila Hónapja
@Ferenc Szathmáry További jó szóraxást neked is a hazug irodalom böngészésekor. Meddő időtöltés...
Pig Guinea
Pig Guinea 2 hónapja
Roswel dupla átverés volt. Az utolsó szöget az verte bele a hazugság koporsójába, hogy a balonról készült képen a katona egy olyan lapot tart, amin kinagyítva pontosan olvasható, hogy el kell tussolni az ügyet. Ő így próbálta meg leleplezni, anélkül, hogy felelősségre vonhatták volna. A balonokhoz a roncsoknak nem sok köze volt. Máig sem tudni, hogy pontosan mit találtak a két helyszínen, de azt igen, hogy hova szállították és mekkora méretűek voltak a nagyobb részek. Négy akkori teherautó tartott a bázisra, az utat, meg több helyen katonák zárták le. Nos, emiatt is életszerűtlen a ballon verzió. Ami egyébként simán befért volna egy furgon hátuljába :D A hadsereg 12 darab gyermekméretű koporsót rendelt ugyanoda. Nem valószínű, hogy ebben akartak ballonmaradványokat rejtegetni. Egyes elméletek szerint a talált holttestek alkualapul szolgáltak a későbbi tárgyalásokon, és idegen tiszteknek adták át, amiért cserébe különböző egyességek köttettek.
Ádám Földesi
Ádám Földesi 2 hónapja
Csak nálam egyre halkabb?
AgnessaGothica
AgnessaGothica Hónapja
Itt is nagyon halk volt a végén...
Cappy Time
Cappy Time 2 hónapja
Elképesztően sok reklámot tesztek a videoitokba lassan nézhetetlen a 10 percben vagy 5 ször 6 szor feljön két reklám videó☹️
Cappy Time
Cappy Time 2 hónapja
@Tízes lista kicsit túloztam amugy, viszont nekem 3 szor jött fel mind a 3 szor 2 reklám, nem mint ha eltántoritana attol h tovább nézzem imádom a videokat csak néha már idegesitő főleg kaja közben szaftos kézzel elnyomkodni őket 😂😂
Tízes lista
Tízes lista 2 hónapja
Pedig mi mindössze két megszakítást teszünk a videókba. Mi sem akarjuk, hogy az élvezhetőség rovására menjen.
Pelsőczi Gyula
Pelsőczi Gyula 2 hónapja
A legáltalánosabban ismert "villanykörte összeesküvés" kimaradt, ez később átalakult "energiatakarékos", majd "LED-lámpa" összeesküvéssé... Egyébként pedig, ahol piramis jellegű hatalmi szerkezetek vannak, ott szinte minden "összeesküvés" ...
József Nemes
József Nemes 2 hónapja
Csak ezt a hülye politikai reklám szarsággal ne zaklatnák az embert...Mert már unalmas....
DDoomsday
DDoomsday Hónapja
Lol eléggé... azt se tudom sokszor hogy ki gyártja a reklámot xD kurvára nem érdekel
Nagy István
Nagy István 2 hónapja
A múltkor felhívtam a Telekom hibabejelentőjét és egy női géphanggal beszélgettem "aki" elég jól megértette hogy mi a problémám. Na most ha egy ilyen polgári felhasználású mesterséges intelligencia erre képes, akkor mit tudhatnak a titkosszolgálatok által működtetett telefonlehallgató "robotok"? És ez egy nagyon komoly kérdés!!!
STOFY
STOFY 2 hónapja
1.25ön nézzétek, és normális lesz a beszéd sebessége😂
Lord KROK
Lord KROK 28 napja
Én mindig úgy nézem
Tsuki Ōkami-sama
És tényleg😌😂
Lantos János
Lantos János 2 hónapja
Te kis ....,,tizeslista"..... névbe bújtatott hitványság!!! Tedd ki a nevedet és ha magyar oldalra beszélsz,akkor MAGYARUL tedd azt,ne az angolt erőltesd!!!
Chris Bolgar
Chris Bolgar 2 hónapja
Az volt már, hogy egy kamujárvány ürügyén totális diktatúrát vezetnek be a világon?
Gr. Gr.
Gr. Gr. Hónapja
Chris Bolgar: ezek a "hülye nyuggerek" több èvtizedet dolgoztak, h te tanulhass azokban az iskolakban amit az ő pènzükből tartottak fenn. Szègyelld magad ezèrt a proli megjegyzèsèrt.
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
@Chris Bolgar Hulladék, ismeretségi körömből sokan elkapták és egyikük se nyugger. Az egyikük 2019-ben kapta el és 2020 első hetében belehalt. A te elméleted nagyon gyorsan elbukott. A fingész hátránya :D.
Péter Hencz
Péter Hencz Hónapja
@Chris Bolgar te meg neveletlen?
Chris Bolgar
Chris Bolgar Hónapja
@Péter Hencz röviden: egy hipohonder vagy, mint a többi ráérős hülyenyugger túlnyomó többsége.
Tibor Reszegi
Tibor Reszegi Hónapja
@Péter Hencz es belehaltal? Vagy vakciaztak, es ugy jottel rendbe? Nekem is voltak olyan tuneteim, amik most covid tunetek, harom eve meg influenza tunetek voltak. Aztan harom nap utan javult, es meggyogyultam, mint az emberek 98%-a, vakcina nelkul.
Neuron
Neuron 2 hónapja
Ha tanácsolhatnék valamit akkor azt mondanám, hogy minden videónál válts zenét. Ezek az alapzenék, egyszerűen összeegyeztethetetlenek a top 10 sorozatgyilkos, és a top 10 hihetetlen véletlen témájára egyaránt, csakhogy két példával éljek. Egy a kertben békésen sétálgató filozofálgatás alá, és egy bolygó felrobbantásának képsorai alá, nem passzol egy-ugyanazon hangulatú aláfestő zene! Nem okoskodásnak szánom, de szerintem ez ennek a csatornának az egyetlen, de igen nagy hibája!
gerike
gerike 2 hónapja
Szóval a föld lapos.
Kökény Richárd
Kökény Richárd 2 hónapja
Államok feletti pénzhatalmi világelitet kihagytad mint igaz "Összeesküvést"
TheLambdaTeam
TheLambdaTeam Hónapja
Bizonyára csak feledékenységből maradt ki...
Kökény Richárd
@EG080 😂😂😂
EG080
EG080 Hónapja
Mert a videó készítője nem teljesen gyökér.
JasonL
JasonL Hónapja
Hát a gamestoppos sqeeze sokat mutat
Gellérd Dobai
Gellérd Dobai 2 hónapja
Roswell-I incidensről most pár éve be vallották hivatalosan is, hogy azonosítatlan repülő tárgy zuhant le és nem egy kém ballon 😉
István Tóth
István Tóth 2 hónapja
Az összeesküvés-elmélet kifejezés, ha valaha netán volt is netán pozitív jelentése, mára pejoratív jelentést kapott, lekezelő. Én kerülöm a használatát. Az összefüggés-elmélet szimpatikusabb, mert rendszerint szellemi teljesítmény és némi tényanyag áll összefüggések felismerése mögött. Ma már számtalanszor megtörténik, hogy bizonyított tényekre, amiket el akarnak tüntetni az emberek szeme elől, és hivatalosan vagy például a a Wikipédián, ami a megtévesztés egyik fontos szócsöve, jelentik ki, hogy összeesküvés-elmélet. Ez a pont az i-re, amikor nő a bizonyosság, hogy egy állítás megalapozott, a tény valós. Egy forrás nem forrás. Több egybecsengő forrás hitelességétől függően valószínűség vagy tény. Magamban elraktározom a némi valószínűséggel bíró állításokat is, hátha később valamerre eldől a kérdés. Ami a gyíkembereket (reptiliánokat) illeti: A kiinduló feltételezés, hogy értelmes lények sokféle formában létezhetnek. Ezt megerősíti egy amerikai anonim katonai forrással készült interjú, aki azt mondja, hogy régóta tudják, hogy értelmes lények más formában, sőt más dimenzióban is léteznek, és képesek dimenzióváltásra, alakváltásra. A második kérdés, hogy léteznek idegen lények a Földön. Sok egyéb különböző rendű-rangú forrás (katona, hecker, miniszter, civil) mellett Medvegyev is ilyen értelemben beszél, és hogy ezeket nyilván is tartják. Pl. MAVI 777 naponta több videót tesz közzé a csatornáján, olyan járművekről a világ bármely táján készült felvételekből, amelyek tudatos irányítás alatt állnak.(Van pár kamu, de a többség valódi.Ezeknek az ufóknak egy része földi eredetű lehet, mert az amerikaiak több hitlesnek tűnő forrásból tudhatóan már rég visszafejtették a csészealjak technológiáját, megtanulták a vezérlését - pl. a Lockheed Martin vonatkozó részlegének repüléskutató vezetője.) Az észlelések, videók forrásai részben hivatalosak (NASA, ISS, Pentagon stb.) részben iszonyatos mennyiségű civil. Több ország közzétette UFO-aktáit, Magyarországon is több könyv látott napvilágot. Mégis mindenekelőtt Opál Sándor életét is kijelentéseit javaslom tanulmányozni - már ami nincs titkosítva. Ő a BM-ben a rendszerváltás előtt egy személyben foglalkozott ezzel, aktákat továbbított a szovjeteknek stb. A harmadik kérdés, hogy tartósan léteznek-e a Földön idegenek, és ha igen, hol? Erre nézve Byrd admirális történetét javaslom tanulmányozni, és minden szálon érdemes végigmenni, ami így felbukkan. Javaslom továbbá az azóta meggyilkolt amerikai katona, mérnök Phil Schneider kijelentéseit tanulmányozni. Ha mindezek igazságának adunk némi valószínűséget, léphetünk tovább arra, vannak-e gyíkemberek? Számomra az egyik legerősebb állítás az azóta eltűnt Thomas Castellóé, aki a föld alatti Dulce amerikai katonai bázis biztonsági rendszeréért felelős első ember volt. Aki utánajár a tényeknek, több érdekes momentumra bukkan, amik közvetve igazolják a reptiliánok létét. De minimum a függő igazságtartalmú kérdések csoportjába tartozik. A Holdra szállás tényének vitatói sem feltétlen teljesen zavaros fejűek, mert a Földön készültek hamis felvételek is a Holdra szállás alátámasztására, amik jogos kételyeket ébresztenek. A Roswell közeli balesetnek (egyébként nem egy volt), szemtanúi is voltak, akik látták az élő és elhunyt utasokat, az űrhajóikat. És a videóval ellentétben: az igazságot a katonaság egyből tudta, és közölte, majd utólag próbálták ezt eltussolni. Végigjárták az embereket, begyűjtötték a bizonyítékokat, és életveszélyesen megfenyegették őket és családjukat, arra az esetre, ha beszélnének. (A tiltás,, a tárgyi bizonyítékok elvétele, és az életveszélyes fenyegetés, illetve beváltása bevett gyakorlat az USA-ban. Állítólag magát Neil Armstrongot is megfenyegették a családjával, így nem mondhatta el, mit látott a Holdon és az utazás során. Egy sor asztronauta azóta elmondta.) Számos katonai és titkosszolgálati forrás kiszivárogtatta az erről szóló információkat. A roswelli esethez hasonló több is volt a világban, például az oroszoknál is. Viszonylag jól dokumentált a brazíliai ufóbaleset, ahol áldozata is volt a sérült idegennel való érintkezésnek (valamiféle nem földi vírus vagy baktérium miatt), és szemtanúi is voltak az egyik idegen kóborlásának. A német tudósokat tudtommal nem kellett elcsábítani. Le voltak győzve, és az amerikaiak, a megszerzésükért az oroszokkal folyó versengésben nyertek, ők hurcolhatták el őket. Viszont gesztust tettek a tudósoknak, hozhatták a családjukat is, ami elősegítette, hogy együttműködőek legyenek.Mindkét nagyhatalom kémkedett a németeknél, tudta, milyen katonai erőt és űrfölényt jelenthet a német csészealjak, tervrajzaik és a német tudósok megszerzése. Amerikában élőkön többféle kegyetlen, és nem ritkán halállal végződő kísérletet végeztek. Az emberekről történő digitális adatgyűjtésnek tudtommal szélesek a világban a lehetőségei, és már nem irányul célzottan emberekre. A rólad gyűjtött adatokat mesterséges intelligencia elemezheti, és összeállítja a profilodat. Nagy tömegű forrás van a neten, csak rengeteg időt kell rá szánni.
roz
roz 2 hónapja
Hát így hogy igaz is az hogy halott babákat hordtak el, még így se barátkoznék azzal aki első találkozáson főleg egy bulin ilyeneket beszél 😅
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
A konteó és a feltárt, bizonyított tény között általában csak egyetlen apró különbség van - legfeljebb 2 hónap!!
Ildikó Forrai
Ildikó Forrai 21 napja
Pontosan!! Ez a jelen helyzetre is igaz,mégis a tömeg elhiszi hogy ÁÁÁ! nem lehet ekkor átverés. Azok a cikkek videók amik felhívják a figyelmet biztos csak rosszindulatú hazugság áradat. Pedig nem!!!
Ildikó Forrai
Ildikó Forrai Hónapja
Jajj!! Mennyire igaz!! :-/
Dávid Juhász
Dávid Juhász 2 hónapja
Ezek után oltásellenesnek lenni már annyira nem is gáz ugye? Persze nem most, hanem jó pár év múlva.
Doctor War
Doctor War 2 hónapja
😃😃😃😃😃🙃😃🙃🙃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃🙃😃
mike renton
mike renton 2 hónapja
Mindeközben a nádasban eszik a ponty mint a vaddisznó
Aiden HaMaLiEl
Aiden HaMaLiEl 2 hónapja
Ezt a videót azoknak küldeném akik kérdés nélkül megbíznak a minket "vezetőkben". Köszi a munkátokat.
TMiki Travel
TMiki Travel 2 hónapja
Végig néztem a videót az összhatás viszont remek volt! Bocsi a lehuzasért azért ennyire nem volt rossz de máskor több kutatást igényelne egy ilyen témakörben mozgó videó
Kovács Gyula
Kovács Gyula 2 hónapja
Siri, Alexa, előlapi kamerák. I telón takard le az előlapi kamerát. Újabb szériákon eltakarod nem is tudod feloldani a telefont. Miért kell látnia a telefonnak hogy ki nyomkodja?
Kovács Gyula
Kovács Gyula 2 hónapja
@Tibi76 De nekem nincs arcfelismerő funkció a telefonomban. Mégis szólt hogy ne takarjam el az arcfelismerő kamerát. Na ez hogyan?!
János Horváth
János Horváth 2 hónapja
De marha vagy 😂😂😂
Tibi76
Tibi76 2 hónapja
ha az arcfelismerés be van állítva akkor kell neki a kamera a feloldás miatt. Ez sztem teljesen logikus. Nem kell ezt az opciót használni és akkor letakarhatod a kamerád.
Zlidák Zoltán
Zlidák Zoltán 2 hónapja
A covid is.. és igaz... milyen vírus az, ahol az Orbán nagyvezír " intésére" eltűnik, és ősszel majd ismét visszajön..
Kökény Richárd
@Péter SebestyénAzt mondod kamu de nem tudod megmondani mi, vagy miért az😄 szánalmas vagy te troll
Péter Sebestyén
@Kökény Richárd kérdezzed nyugodtan mint a hülyegyerek...
Kökény Richárd
@Péter Sebestyén Mégegyszer megkérdezem, egészen pontosan mi kamu?😄
Péter Sebestyén
@Kökény Richárd hazug-hamisitvány-blöff
Kökény Richárd
@Péter Sebestyén Egészen pontosan mi kamu?😄
Kovács Gyula
Kovács Gyula 2 hónapja
Nem szeretnék okoskodni, de amcsi 50 év roswell után nyilvánosan bejelentette hogy találtak valamit. Rádió tv, de nem kapott nagy hírverést.
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
@István Pákozdi én olyat olvastam valahol, hogy kiadtak sok dokumentumot, de oldalak hiányoztak belőle, pont a lényeges dolgok.
István Pákozdi
István Pákozdi 2 hónapja
@Kovács Gyula 70 az az 50 ha jól emlékszem de a többi igaz, nyilvános adat igénylés miatt kénytelenek voltak kiadni aktákat amik szerint ez nem földi eredetű dolog volt
Kovács Gyula
Kovács Gyula 2 hónapja
@leolupus01 Google. Roswelltol számoljon 50 évet és akörül keresse a cikkeket
leolupus01
leolupus01 2 hónapja
Erről hol lehet olvasni?
blackmore1030
blackmore1030 2 hónapja
Minek bepoloskázni az emberek lakását, ha a telefonunk mikrofonját is be tudják kapcsolni, hogy közvetítsen? A telefonunk helyadatait szintén felhasználják. Nem egyszer találkoztam már olyan reklámmal Facebookon, amit csak így választhattak ki nekem.
EG080
EG080 Hónapja
@Evelin Eszényi Akkor valaki más beírta helyetted ugyanarról a netes végpontról. Nem, nem hallgatják le a mikrofonodat. Sajnálom, nem vagy olyan fontos.
Zsófia Mezei-Gajda
@Evelin Eszényi velem is naponta ugyanez törtènik... Elolvasok egy cikket vagy ràklikkelek valamire és onnantôl kezdve napi szinten jönnek az "ajànlatok"... Manapsàg màr nem Kell az embereket lesböl a fàk mögül megfigyelni, mindenkinek van Google kontôja és mobilja.
Evelin Eszényi
Evelin Eszényi Hónapja
Dettó. Volt olyan amire soha nem kerestem rá, soha nem írtam le, szimplán felmerült egy beszélgetésben, hogy ki mire vágyik, én meg elmondtam, hogy hát szeretnék majd egy szemöldöktetoválást egyszer. Másnaptól hetekig nem tudtam levakarni a tetoválók hirdetéseit 😁
Gergő Mohai
Gergő Mohai Hónapja
@asd Levvi07 utolsóra :D
asd Levvi07
asd Levvi07 Hónapja
@Gergő Mohai ezt melyik válaszomra írtad? Kettő is van
Melinda Homolya
Melinda Homolya 2 hónapja
A legnagyobb összeesküvéselmélet, hogy minden politikus gerinctelen. Ez mikor igazolódik be?
Melinda Homolya
@HUNCSA1 Ez vicces a maga módján, de azért szegény fidesz szavazókat se gyűlöljük. Gyenge ember, buta ember nem rossz lelkű, csak hibázik, és menekül önmaga elől. Engem az élet megerősített, szembenéztem magammal a tükörben, és elfogadtam azt ami vagyok. A baj az, hogy ezt sokan nem teszik meg, mert félnek. De jobb ezt a félelmet máson kitölteni, jobb mást hibáztatni. Én nem hibáztatom igazán a magyarságot, max pont abban, hogy nem látják be, hogy magugban is lehet probléma. Mert érdekes módon kevesen akadnak, akik ellenzik a jelenlegi politikát, mind a fidesz kormányt, mind az ellenzéket. Egymás torkának ugrani, és gyűlölködni egyszerűbb. Tiszta szégyen.
HUNCSA1
HUNCSA1 5 napja
@Melinda Homolya Csak megakadályoztad, hogy megkapja azt a zsák krumplit :D. Pedig milyen kitartóan horda össze a hülyeségeit. Olyan jól megcáfoltad, hogy nem hogy krumplit, de még wc papírt se kapott :).
HUNCSA1
HUNCSA1 5 napja
@István Tóth "Orbán15 év alatt soha nem lövetett az emberekre - alaptalanul vádaskodsz." A fidesz álláspontja hivatalos jegyzőkönyvben szerepel :D. "Tudod, ha valakivel nem értesz egyet, nem kötelez téged, hogy furkó módon beszélj vele." Akkor ne hazudozz gyökér. "Miért támadta Orbán a CEU-t? Meg tudod mondani?" Mondod ezt úgy, hogy a Fudan egyetemet meg erőltette. Rohadt álszent mivel ugyan azt vagy még rosszabbakat is el lehet mondani a kínai vezetésről mint Sorosról. Ennyit rólad. "Nem tudsz senkit a nemzetközi politikai porondon, aki demokratikus választással háromszor szerzett kétharmadot a parlamentben." A pofátlan választási csalások nem demokratikus választások iĐiótą. "Az emberek nem hülyék, pontosan tudják, miért szolgálta ez a javukat." Így van azért ábrándultak ki sokan a fideszből avagy fidEreszből :D. "Orbán több lépéssel előre gondolkodik" Hogy minél többet tudjon lopni. És ennél tovább nem olvastam el, mert a többi szánalmas hazugságaidra nem vagyok kíváncsi. Hiába hazudoztál itt még Melindát se tudtad átverni. Szerencsére ő elég időt szánt a válaszokra így buktad a zsák krumplit XD.
Melinda Homolya
Melinda Homolya Hónapja
@István Tóth Amúgy a tények relatívak, mindenki másképp értelmezi. A statisztika manipulálható. Az igazságot pedig pont azok őrzik, akik nem akarják hogy kiderüljön. Így sajnos csakis a belső szem képes látni. Ezek csak megérzések, és logika. Ebből manapság hiány van az empatikus emberek terén. Ezért haldoklik a liberalizmus is. Túl naívak, hogy felfogják mit tesznek. Én nem haragszom senkire. Csak sajnálom hogy az emberiség ide jutott. Újra és újra ugyanazokat a köröket járjuk. És a történelem már csak manipulált szellemi bilincs, nem tanulság. Már azok sem igaz tények, ebben a világban minden hamis. Mindenki folyton tényeket akar. De minek? Hisz az is hazugság. Nem csak a politikusok hazudnak, mi magunk is. Önmagunkat csapjuk be, és menekülünk. Én ezen léptem túl. Éppen ezért van érzékem ahhoz, hogy ránézésre tudjam, ki hazug, és kinek mi a lelki gondja. Ha maga úgy véli minden rendben, akkor az a maga keresztje, éljen lehetőségével. Sajnos nekem nem lehet. De nem is én kezdtem a vitát. Én csak vagyok olyan hülye hogy folytattam. Nem szólok bele a maga hitébe, de ezt elvárom visszafele is. Én így gondolom, fogadja el, hogy van ilyen vélemény is, lépjen tovább és élje a boldog életét elégedetten. Nem kell hogy mind egyformák legyünk.... Én örök lázadó vagyok.
Melinda Homolya
Melinda Homolya Hónapja
@István Tóth Most nincs időm kifejteni. De bebizonyítom, hogy ez csak a látszat. Csak egy példát. Szimpla matek. Nőttek a bérek. Igen. De az árak is. Sőt a forint gyengül még mindig. 10 éve jobb volt az árfolyam. Európához képest utánaszámolva szarabbul élünk mint 10 éve. Lehet néhány magyarnak jobb, de ez főként bizonyos felsőbb és középosztályoknak jó. Még a baloldaliakat is beleértve. Viszont bizonyos szakmunkás állásokkal jól lehet keresni, mivel az értelmesebb munkaerő jó része kiment az EUba. Így itthon már már szakember hiány van, és sokakat kifizetnek jobban, hogy legalább vki elvállalja a munkát. Ez nem a kormány érdeme. A kormány inkább csak jól reagálja le a változásokat, és aztán azt mondja, ezt ők intézték el. Persze a bal oldal meg sosem csinált semmit, így minden csak szétrohadt. Dehát ez mindenképpen szar politika.... És akkor nem beszélve sok olyan költekezésről, ami totál pazarlás, és teljes mértékben a kormány embereihez folyik be a pénz. Persze lehet büszkén mondani, hogy magyar kézbe kerülnek ezek, csak nem túlzottan érzékelik ezt a legtöbben. Nem tudok róla hogy magyar cégeknél jobb lenne a fizetés, mint a külföldi vállalkozások esetében. Harcol Orbán a nyugat ellen, de nem igazán a nyugati gazdaság ellen, mert a kapitalizmusnak ő sem szab gátat, max enyhít a problémákon, nem megoldja. Ellenben a nyugati szabadságelvűség ellen annál inkább kiáll. Ez már nem csak a muszlimokról szól. Hanem az álkeresztény elnyomásról. Ők lassan olyanok mint a nácik, az is így kezdődött, mindenkinek tetszett, hogy Hitler rendet tesz, de a valódi szándékairól a többség nem tudott. Persze most nem faji háború dúl. A rasszizmus egyre kevésbé jellemző, csakis a muszlim csürhék felé mutat a kormány negativitást. Ez persze érthető, logikus, de vhol embertelen és kereszténytelen is. Főleg az az uszítás, ami árad a médiából. Persze, ez még nem egyenlő a rasszizmussal. Ez középkori keresztény hozzáállás. Főleg az, hogy az állam szinte egybeforr az egyházzal. Ez nem szabadság, ez teokrácia. Dehát az embereknek ez kell, mert a többségük csak idézőjeles keresztény. Nem értem miért nem lehet ezen már túllépni. Annó Koppány állt szemben Szt. Istvánnal, pogány ősi magyar vallás a kereszténységgel. Most Orbán és a kereszténység áll szemben a szabad felfogású liberálisokkal. Előbb utóbb mindennek változnia kell! Új kor, új értékek. Nem értem miért kell ragaszkodni a múlt kultúrájához. Én nem kérek keresztény Európát, sem muszlim Európát, legyen Szabad Európa! Ez az ami engem zavar a magyar kormányban. Az ideológiája. Én szabadságot, békét és fejlődést szeretnék, az meg itt nincs... Max visszefejlődés. És ez kell a népnek. Ezért csalódtam a többi magyarban. A könnyebb utat válasszák, hogy ne kelljen szembenézni bizonyos problémákkal, főleg magukban. Az az igazán bátor, aki átlépi a határokat, azaz aki az ismeretlen felé veszi az irányt, a szabadság felé, és megismer másokat. Aki bezárkózik az megadja magát a félelmeinek. Engem a jelenlegi kormány hozzáállása negatívan érint. Mert lehet Gyurcsány alatt éhenhaltunk, de szabadok voltunk. Most meg aranykalitkába zártak minket. Csak az állapodik meg, aki vak, aki buta.... Mert a tudatlanság áldásos.
Enikő Scheffer
Enikő Scheffer 2 hónapja
Mel Gibsonnal készűlt film az Összeesküvés elmélet pont a bedrogozásról, kísérletről szól.
Enikő Scheffer
Enikő Scheffer Hónapja
@Julianna Sárfi Összeesküvés elmélet. De ha beütöd a googléba hogy mel gibson julia roberts kiadja
Julianna Sárfi
Julianna Sárfi Hónapja
Megkérdezhetem hogy mi a film címe? V esetleg linket tudnál csatolni ? 🤗
Inaktiv Fiok
Inaktiv Fiok 2 hónapja
Derékszög tagadók klubbja
Jéesdé TripleK
Van legitimitása, a Bolyai geometriában a derékszög nem értelmezhető, ugyanis elmélete szerint az egyenesek a végtelenben találkoznak, ennélfogva nincs euklideszi egyenes ami derékszöget zárhatna be.
Domman Pc
Domman Pc 2 hónapja
Na és a Soros hol marad? 😂
Pálmai Attila
Pálmai Attila Hónapja
@HUNCSA1 Remélem, mihamarabb nemsokára időmilliomos is lesz!
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
@black cronos Milliomos? Azért ez elég nagy sértés :).
black cronos
black cronos 2 hónapja
@tamas horvath ja...miliomos gazember
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
@tamas horvath Magyar szalámi?
tamas horvath
tamas horvath 2 hónapja
Soros a legnagyobb Magyar!!
Gabriella Bartus
Gabriella Bartus 2 hónapja
Eszméletlen jók vagytok. Köszi
ATTILA TAS CIKÓ
ATTILA TAS CIKÓ 2 hónapja
KÖSZÖNET ,TISZTELET
Intuitive Empath
Intuitive Empath 2 hónapja
A tizeslistáscsávómegmondjarögtönapofádbahogy"baromsááág" (azzal a hangstílussal ugye, ami azonnal téglát kíván alapesetben is) hellyeahh...hiszen kurvára vágja, hogy azok, természetesen, utánajárt, egész életét ennek szentelte :D Na lássuk ezt a himi-humi videjót :D
Ferenc Balla
Ferenc Balla 2 hónapja
Hiányolom a lapos földet...
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
@Ferenc Balla Értettem én, csak arra reflektáltam, hogy konkrétan a lapos föld hoax sosem éri meg az igazba fordulást jegyző listázást. Soxor ki szoktam jelenteni nekik, hogy én is híve vagyok a lápos földnek... mocsaraknak, ingoványoknak, ártereknek...
Ferenc Balla
Ferenc Balla 2 hónapja
@Pálmai Attila Viccnek szántam
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
Az ebbe a listába sose kerülhet be.
Rizi Bizi
Rizi Bizi 2 hónapja
Tehát mégis van chip a vakcinában...
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
@karácsonyi krampusz Hát nem patkolt el még a zöreg? Azt hittem, komoly, amikor a lova patkolását hozták föl a koccintósban, s egyszerű parasztkodó iróniának véltem. A méhlegeltető a te fejedből pattant ki, fenyőfikém, vagy a helleranyez-simogató demszkáj súgott?
karácsonyi krampusz
@Pálmai Attila Üdv Krampi! Hát igen!...hun itt hun ott,mint a hunok!...tudod hogy van ez... hegesztés megyeget még?... Hasszán Pistabá üdvözöl! Áldás!
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
@karácsonyi krampusz Üdv, Geri! Te itt?
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
A vakcinában nincs, de a hónaljsprében annál több!
karácsonyi krampusz
NINCS ! ...ez kicsit bonyolultabb téma h. mi is van benne!... Inkább ne légy rá kíváncsi!...☺☺☺ Jó egészséget!
legionnaire
legionnaire 2 hónapja
Nagyon jó vagy! Köszi 😘
Rosevalley Robert
Rosevalley Robert 2 hónapja
Pont ott volt a lényeg a video végén, a “hatalmak”.., na milyen hatalmak?! 😃 Nem a kormányokra gondolni.. Ha arról mertek videót csinálni megeszem kalapom, az lenne aztán az igazi összesküvés elmélet, kicsapná a biztosîtékot jópár embernél, és segítenétek is ezzel felnyitni kicsit a szempárokat kedves T.Lista😉😅👍🏻lehet törölnék, de egy próbát megérhet. És bocsi, de ebben a videóban nem sok összeesküvés-elméletre dolog volt, mert ezek nem azok, ezek tények, és talán ha 1-2 volt össz.-elm., más jelentéssel keverhettétek, de azért csak így tovább✌🏻
Frank Prince
Frank Prince 2 hónapja
Köszi, nagyon jó volt... Messze a legérdekesebb...
László Enzsöl
László Enzsöl 2 hónapja
USA vezetése Roswell után továbbra is életben tartotta az UFO-s mítoszt, mert a hidegháború idejében jobb idegen lényekben hinni, mit hogy kiderüljön a lopakodó gépek megléte. Hisz az SR71 lopakodót is idegen lények gépének hitték az átlagemberek és ebben is hagyták az átlag amerikait. És így begurították a gumicsontot. És sokan acsarkodnak is ezen.
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
Végre egy hozzászóló aki tájékozódott.
György Kovács
György Kovács 2 hónapja
11. 50
HappyLord
HappyLord 2 hónapja
Érdekes volt 👏🏻👏🏻👏🏻
Harangozó Máté
Harangozó Máté 2 hónapja
Az első helyezett szerintem evidens volt. És nem "amikor kiderült", hanem előtte is. Már az ötvenes években lazán lehallgatták a telefonokat. Miért ne tennék ma is? Csak mert "kiscserkész becsületszóra" megígérték, hogy nem teszik? Ki ennyire naiv?
Ottó Viharos
Ottó Viharos 13 napja
Ez most pont aktuális :D
Roland Sztoika
Roland Sztoika 2 hónapja
Roswellel kapcsolatban: nem az emberek "kiálltottak UFO-t", hanem az amerikai légierő. Miután Jesse Marcel örnagy, az 509-es bombázó egység örnyagya kiment a farmra, és összeszedték a roncsok egy részét, Walter Hault, a roswelli katonai bázis tájékoztatási tisztje kiadta a sajtó közleményt, miszerint repülő csészalj zuhant le. Később Marcelt elküldték Fort Worthbe, ahol Ramey tábornokkal kellett találkoznia. Ott készülték a híres fotók, ahol Marcel meteorológiai léggömbbel pózol. Jesse Marcel haláláig áliitotta hogy egy UFO zuhant ott le és nem léggömb. De Marcelen kívül más szemtanúk is megszólaltak az évek során. Ezért tartják sokan, akik többet tudnak az eseményekről, hogy a Mogul Project is csak egy újabb fedősztori volt...
Máté Túróczi
Máté Túróczi 2 hónapja
@Dávid Erdődi Egyébként az UFO, az azonosítatlan repülő tárgy rövidítése angolul.
István Tóth
István Tóth 2 hónapja
@Dávid Erdődi Igen, ufók nem léteznek - azoknak az embereknek az agyában, akik nem hajlandók elmélyülni a kérdésben.
Just a Shadow
Just a Shadow 2 hónapja
@Dávid Erdődi Dehát már a pentagon is elismerte, hogy vannak...
Dávid Erdődi
Dávid Erdődi 2 hónapja
@István Tóth ufók nem léteznek
István Tóth
István Tóth 2 hónapja
Roland Sztoika Így igaz. Sőt! Az inkriminált hamisított felvételeken Marcell kezében van egy levél, amelyet az ufómúzeum későbbi igazgatója, aki rutinszerűen végezve a munkát (a katonaságnál tán írásszakértő volt), meg is fejtett. Azon is ufóról van szó. Fent van a neten ez is.
Christian Smith
Christian Smith 2 hónapja
Legyél kicsit szofisztikáltabb és a "baromság" szó helyett a BUTASÁG szót használd!
Nincs VOLt
Nincs VOLt 2 hónapja
Senkit nem erdekelsz
Peter Balla
Peter Balla 2 hónapja
Mé' Gyurcsány jobb vót?
Katalin Csonka
Katalin Csonka 2 hónapja
A Hórusz szeme az internet !!
karácsonyi krampusz
és az internet előtti világban kiknek a szeme volt?... ejnyebejnye! ☺☺☺
Mazloum Kobani
Mazloum Kobani 2 hónapja
Balatontagadók vannak itt?
DDoomsday
DDoomsday Hónapja
A balatontagadók egy viccoldal ami egy konteó-paródia xD
Mazloum Kobani
Mazloum Kobani 2 hónapja
@Pálmai Attila fogalmam nincs róla, csak annyit tudok, hogy van ilyen
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
@Mazloum Kobani Rákerestem... csupa f*szság. Ha Hitler rajzolta volna a balatoni képes levlapokat, azt is letagadnák! 😜
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
@Mazloum Kobani De konkrétan mit tagadnak? Magának a tónak a meglétét? Én olyasmiről tudok, hogy lézeres hókusz-pókuszokkal a vízfelület gömbszeleti görbületét probálják letagadni (laposföldhívő kísérletek), de másról nincs ismeretem.
Mazloum Kobani
Mazloum Kobani 2 hónapja
@Pálmai Attila keress rá, van ilyen hogy balatontagadók
Vezér Trójai
Vezér Trójai 2 hónapja
Az a baj, hogy a legtöbb elméletnek nincs alapja és bizonyítéka! Hiába lesz igaz azok akik hittek benne egy csirke szintjén vannak! Példának a gyíkemberek léteznek, lehet, hogy igaz, de aki most ezt állítja az nem azért teszi, mert 6 diplomája van hanem, mert minden szart elhisz amit a neten olvas!
Turbo
Turbo 2 hónapja
A Covid korul is lesznek meg itt meglepetesek. Temaban maradva, a mafia szocska ele illeszd be, hogy *gyogyszer. Es a legalis drogokra szoktatas intezmenyei. MKULTRA-hoz csak annyit, hogy most ott tartunk, hogy Muskot meg tamogatod es ejenzed is, a Neuralink projektjevel egyutt. Ami gyakorlatilag a kovetkezo es mar automatizalt lepcsoje ennek.
István Tóth
István Tóth 2 hónapja
Az eredetét illetően csak részben jöhet meglepetés. Mesterséges, az már biztos. Már csak az a kérdés, ki gyártotta, ki engedte szabadon. A miért szintén nem kérdés.
Krisztián Szendrey
"meteorológiai hőlégballon"
Tízes lista
Tízes lista 2 hónapja
Jogos, köszi a pontosítást!
Antal József
Antal József 2 hónapja
Jó a video gratulálok, de a roswelli eset kapcsán elmondottak nem fedik a valóságot, mert szemtanűk beszámolói szerint-hiteles szemtanúk-a lezuhant darabok furcsán viselkedtek és az összetételük sem volt ismert az akkori technológiát figyelembe véve. Ráadásul elsőre maga a hivatalos katonai híradás is lezuhant csészealjról szólt. Egy kissé hihetetlen, hogy egy katona-ráadásul magas rangú tisztek is-összetévesztenek egy ballont egy űrszerkezettel. Szóval azért Én nem mondanám olyan biztosnak a Mogul nyilvánosságra hozását az igazságnak.
Antal József
Antal József Hónapja
@HUNCSA1 Igen ha valóban titkos kísérleti ballon zuhant volna le akkor jobb a ködösítés, de vajon a legjobb terelés egy UFO hír? Ez inkább felkelti a közvélemény figyelmét mintsem eltereli a figyelmet. Miután UFO-nak(valójában nem mondták hogy földönkívüli, csak azt hogy azonosítatlan) nyílvánították, 24 órán belül módosították meteorológiai ballonra. Nos ez nem éppen tudatos kommunikáció. Az igazság az, hogy az először a terepen járt tiszt nyilatkozta, hogy egy ismeretlen objektum zuhant le. Nyílván felismerte volna ha ez egy ballon és még ha titkos kísérlet is volt, már akkor mondhatta volna, hogy meteorológiai volt.De egy akkor igencsak meglepő storyval állt elő.Vajon kockára tette volna a karrierjét ilyen kijelentéssel? És miért módosították 24 órán belül ha a cél elterelés volt?
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
Pedig jobb ha elhiszed, hogy ember alkotta eszköz zuhant le. Na nem majd a titkos kísérletet végző katonák pont azt fogják mondani, Hogy egy új típusú kísérleti gépük zuhant le. Gondolkozzál már. Rejtélyek nyomában (In Search of...) (2018) keress rá lehet elérhető neten, egyik részben ennek néznek utána
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
@Boglari Thomas Özönlenek azok, de érdekes módon pont ilyenkor van több embernél is a rossz minőségű kamerája :), de ezt leszámítva nagyon sok felvétel készült. HAndrás csatornáján is van egy ilyen felvétel. Nem szándékosan készítette csak mikor vágta a videót akkor vette észre, hogy UFO-kat rögzített.
Boglari Thomas
Boglari Thomas 2 hónapja
Nekem inkább az a fura hogy amikor a fényképezőgép még ritkaságnak számított "UFO" kat fényképezték,most hogy mindenki zsebében ott lapul egy okostelefon,hogy lehet hogy nem özönlenek az UFO róla készült képek🤔
001roughneck
001roughneck 2 hónapja
szepen a covidrol is kiderul majd👍🏻
senki en
senki en 2 hónapja
aki okos kikovetkezteti nem nehez csak agy kell hozza meg remek ember ismeret
Pálmai Attila
Pálmai Attila 2 hónapja
Már az elején kiderült, csak azóta jobban észbe kaptak, és szaporodnak az elterelő hivatalos cáfolatok.
Red army
Red army 2 hónapja
Kína : én megmondtam megmondtam hogy azok a mocskos disznók keveltek bele ezt a vilust a leveszunkbe
Yolo123
Yolo123 2 hónapja
Hogyne
Róbert Nagy
Róbert Nagy 2 hónapja
Nem az a baj hogy megtortent hanem hogy nem tesznek semmit ellene, nincs felelosegre vonas es az embereket nem erdkeli az egesz lasd a Snowden ugyet, midnekinek midnnen ok es az egesz folytatodik csak a buliba beszalt Kina es oroszorsag is.
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
@Tomas Mihalik Évekkel ezelőtt volt az friss
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
@HUNCSA1 nem mostanra gondoltam hanem amikor még friss volt a dolog.
HUNCSA1
HUNCSA1 Hónapja
@Tomas Mihalik Snowden? Ellene minek, már rég nincs a hírszerzésnél az oroszoknál húzta meg magát titkos adatok kiszivárogtatása miatt. A megfigyelési, lehallgatási eszközökről is beszélt.
Róbert Nagy
Róbert Nagy Hónapja
@Tomas Mihalik A CIA ellen.
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik Hónapja
a Snowden ellen vagy a cia, nsa ellen kéne fellépni ? meg akik fel is lépnének, lehet hamar meghalnának balesetben vagy öngyilkosságban. ahhoz nagyon értenek a titkos szolgálatok. tiszta maffia.
Black Brain
Black Brain 2 hónapja
A védettségi igazolványt is összeesküvés elméletnek nézték mégis igaz lett.
erdő kerek
erdő kerek 5 napja
@Ádám Zempléni még nem...😉
Shares Habea
Shares Habea 6 napja
@Number Jack Válaszold meg a doki helyett is mert elakadt 😄 - Oltásra jöttem, doktor Úr, de lenne néhány kérdésem. - Igen? - Ha megkapom az oltást, akkor már nem kaphatom el a Covidot? - Hát… az nem úgy van, igazából ugyanúgy elkaphatja. - Csak nem leszek fertőző? - Hát… az nem úgy van, továbbra is fertőz… - Csak nem kell maszkot hordanom? - Mivel fertőz, és még veszélyesebb is lehet, mert tünetmentesen szórja a vírust, a maszk hordása még inkább ajánlott. - De a társadalomra már nem leszek veszélyes, ugye? - Hát… az nem úgy van, mert az esetleges szuboptimális immunreakció miatt az oltottak szervezete gyárthat veszélyesebb vírusmutánsokat is… - De oltás után jó eséllyel nem halok bele a vírusba, ugye? - Jó eséllyel nem. Az oltottaknak csak elenyésző százaléka hal meg rövid idővel az oltás után Covidban, vagy annak szövődményében. A többségére csak a következő hullámok lesznek komolyabb veszéllyel. - Aha, értem. De oltásigazolványt kapok, ugye? És azzal utazhatok bárhova? Mert olvastam, hogy valaki elrepült külföldre, lefordítatta még itthon az oltási igazolványát. Ezt kint el is fogadták. Azonban ahogy hazaért, Ferihegyen a hatóság elrendelte a karantént... - Hát… ez nem is tudom?! - De azért doktor Úr, úgy összességében jó esélyeim vannak arra, hogy túléljem a pandémiát? - Persze, persze! Ön még fiatal, egészséges, jó az immunrendszere. Az ilyenek oltás nélkül is 98,9%-ban leküzdik ezt a betegséget. - Értem. De hogyha mégis lenne valami komoly bajom az oltástól, vagy esetleg meghalnék utána, a gyártó felelősségre vonható, ugye? - Hát… az nem úgy van. A gyártó, az állam és az orvos sem vállal semmilyen felelősséget, de ez nem akadály, ugye? - Nem, nem, persze hogy nem, végül is ingyen van… - Hát… az nem úgy van. Ingyen kérem, semmi sincsen. Közpénzből fizetik, Ön is, én is, Mindannyian. -??????? -Drága Doktor Úr ! -Már csak egy utolsó kérdés: -Miért oltanak járvány idején? Benne van az egészségügyi törvényben lassan 100 éve, hogy járvány idején nem olthatnak mert mutációt hoz létre - ami egy újabbat és újabbat - végül elérve azt a szuper mutációt ami nem csak este 10h után fertőz. -Kérem feleljen…"
Shares Habea
Shares Habea 6 napja
@Number Jack Azota meg kiderült hogy te is beszoptad mivel semmifele vedelmet nem nyújt a vakcina. Lol.
Shares Habea
Shares Habea 6 napja
@Shay Lin Semmi kiirtásról nincs itt szó. Dollármilliárdokat akartak keresni es csinaltak hozza egy jo kis vírust. A nép 90 százaléka meg beszopta mint mindent
Dávid Erdődi
Dávid Erdődi 16 napja
@miklós rákosi Azok a HÜLYÉK, akik mindenféle mondvacsinált "betegségtől" pánikba esnek, pl. TE IS AZ VAGY!
Sandor Gera
Sandor Gera 2 hónapja
Szépen sorban ki fog derülni minden "elméletről" hogy igaz....
Bence Szabó
Bence Szabó 2 hónapja
Szerintem semmi sem létezik
Bence Szabó
Bence Szabó 2 hónapja
@Mach Zoli pontosan
Mach Zoli
Mach Zoli 2 hónapja
Tehát véleményed sem...
Calampó
Calampó 2 hónapja
nem gondoltatok DV szerver készítésére? Szerintem jó lene :).A videó zseniális mint mindig
Krisztián Fülöp
Krisztián Fülöp 2 hónapja
@Tízes lista Sziasztok! Hogyha szükségetek lenne egy működő discord szerverre, tudnék benne segíteni mint configolásban, mint fenttartásban. Ezeken felűl botot is tudok írni, hogyha szükség lenne rá. 🙂
Calampó
Calampó 2 hónapja
@Tízes lista Kár. Jó móka lehetne
Tízes lista
Tízes lista 2 hónapja
Volt már discordunk régebben, de nem tudtunk annyi időt foglalkozni vele, hogy igazán kiépítsük, ezért egy idő után annyiban maradt.
Panzerツ 8
Panzerツ 8 2 hónapja
az utolsónál a simpson család a film 57 perce pont beillet volna
Következő
What the Trees Whisper About
1:18:05
TIAH x TIRPA - POP SHIT
2:57
Megtekintés 219 E
Amerika New Yorktól Miamiig
3:28:57
TIAH x TIRPA - POP SHIT
2:57
Megtekintés 219 E
Megkaptam James Bond szerepét!
8:35
MAKEUP/DOWN - JUDY - LILULAND
40:56