Sötét

Megszökni egy sorozatgyilkos elől? 7 ember, akinek sikerült 

Feliratkozás
Megtekintés 99 E
97% 2 600 54

Támogasd a munkánkat Patreonon: www.patreon.com/tizeslista

Kevés rosszabbat tudok elképzelni annál, hogy egy sorozatgyilkossal töltsd az éjszakát. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy túlélt egy ilyen találkozást és néhányuk csak a puszta szerencsének köszönheti ezt.

A mai videóban ezért beszélgessünk azokról a szerencsésekről, akik meg tudtak szökni egy sorozatgyilkostól.

Instán is fent vagyunk: tizeslista
Tízes lista Facebook: tizeslista/

0:00 Intro
0:31 Corazon Amurao
2:12 Carol DaRonch
4:25 Kate Moir
6:02 Maria Hernandez
7:13 Lisa McVey Noland
9:04 Roger Sproston
10:53 Jennifer Asbenson

Források: pastebin.com/qRFqTAFM

Zene a videó alatt: audiojungle.net/item/stylish-...

Outro zene: Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license ( creativecommons.org/licenses/ ...)

Szöveg: Hatvani Bence

Közzététel:

 

2021.jún.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 98   
Hazardteam
Hazardteam 5 napja
Az ilyeneket soha nem szabadna megölni. Éljenek jóóó hosszan! A pokolnál is rosszabban.
Hajnalka Lukacs
Hajnalka Lukacs Hónapja
Miert mindig a nöket gyilkolasszak?
KeziKezecske
KeziKezecske 22 perccel
@Kántor Emese Sajnos ez a valóság, és persze nevezheted szexizmusnak, mert tényleg csak a nőkre jellemző. Egy időben rengeteget olvastam és dokumentumfilmeket is néztem sorozatgyilkosokról, és iszonyatosan elképesztő dolgokat hagytak magukkal megtenni az asszonyok, önként. Volt olyan, amelyiket a férje holtteste mellett kényszerített orális szexre a betörő, és az a nő ahelyett, hogy leharapta volna az illető péniszét, szépen végigcsinálta neki a dolgot. Aztán persze őt is megölték. Egy szál késsel három lányt tartottak sakkban és ölték meg őket egymás után, mert ahelyett, hogy háromfelé szaladtak volna, hogy legalább ketten biztosan túléljék, egymás mellett reszketve hagytak mindent. Sajnos a női nem iszonyatosan felkészületlen és minden helyzetben a “hagyom magam” taktikával próbálkozik. Talán a gyerekkori verekedések hiánya miatt, ami a fiúkra annyira jellemző, vagy a gyengédnek és bájosnak felkészítés miatt, ami már az óvodában elkezdődik, nem tudom. De tény, hogy talpraesetten védekező, erős nő alig akadt a kriminalisztikában. Ha felháborít téged amit írtam, az jó. Akkor menj el egy önvédelmi tanfolyamra, ahol meglepetésedre nem elsősorban verekedni tanítanak meg, hanem a lelkierőt találhatod meg magadban, ami váratlan támadás esetén az életedet döntheti el.
Kántor Emese
Kántor Emese Órája
@KeziKezecske khmm... khmm.. szexizmus entered the chat...
KeziKezecske
KeziKezecske Hónapja
Mert gyáva szarok. És mert a nők sohasem ellenkeznek, 100-ból 99 csak sír és nyüszítve könyörög. Alig van olyan “tökös” lélekben erős nő, aki bátran szembefordul és harcol, amikor az életéért kell(ene) küzdenie.
K. N.
K. N. Hónapja
Kis helyesbítés, Richard Ramireznél az elejét leszámítva szinte végig egy másik áldozata fényképét mutattátok, akit gyerekként rabolt el, erőszakolt meg, majd engedett el Ramirez. Nem világvége, csak félreérthető.
Tunde Ilona
Tunde Ilona Hónapja
On
Eszter Vida
Eszter Vida Hónapja
ahh ramirez🤤
Eszter Vida
Eszter Vida Hónapja
@KeziKezecske azert ilyen kijelentesek utan vigyaznek..
KeziKezecske
KeziKezecske Hónapja
@Eszter Vida Ne aggódj emiatt, a sors mindenkinek azt adja, amire az illető vágyik. Egyébként se legyél kicsinyes, én semmi rosszat nem kívántam neked, hiszen ez a te álmod ugyebár “ahh”. Én csak jót akartam neked, váljon csak valóra, találjon meg téged az életed egy adott pontján akit ennyire szeretnél. 😃
Eszter Vida
Eszter Vida Hónapja
@KeziKezecske nehogy a te csaladodat talalja meg egyszer az a “valaki” kedvesem😘
KeziKezecske
KeziKezecske Hónapja
@Eszter Vida Kis átmenet van azért az ügyvéd és a gyerekgyilkos között. A te gyerekkorodban is volt valami komoly törés, gondolom apád sosem szeretett és hamar lelépett anyádtól, azért lettél ilyen figyeleméhes kis szuka, hogy sorozatgyilkosok videói alatt nyögsz, hátha valaki megbotránkozik rajtad. Őszintén kívánom neked, hogy majd ha gyereked lesz, legyen a közeletekben egy ilyen ramirez-féle. Majd a kislányod temetésén is a csiklódat tekergesd a gyilkosa fotóját nézve.
Eszter Vida
Eszter Vida Hónapja
@Diána Szakmáry amiket atelt gyerekkoraban az lett volna fura ha ugyved lesz belole, de persze senki nem tud rola semmit:)
Nikolett Erdélyi
Klassz videó lett. Viszont az Éjszakai ragadozó bemutatásánál másik hölgy fotója lett hozzárakva. Ő is egy túlélő volt Ramirez áldozatai között,de őt 6 éves korában rabolta el, molesztálta és utána elengedte.Szóval erre a hölgyre nem lött rá senki.Csak hogy képben legyünk :)
Kristóf Támba
Kristóf Támba Hónapja
Amúgy néhány sorozatgyilkosnak részegen jön meg az ihlet hogy basszus nekem megkéne valakit vagy valakiket ölnöm! Ezt nem teljesen értem, vaaagy pedig a részegség elfelejteti a gyilkossal való szörnyű cselekvéseket mert ügye ők is emberből vannak és lehet bűntudatuk. Ti mit gondoltok ?
Diána Szakmáry
Szerintem azért mert alkohol hatása miatt elkezdünk olyan dolgokat mondani, amit nem mondanánk ki, és agresszívabbak leszünk. Szerintem ezért, de ha rosszul tudom javítsatok ki
Horváth Péter
Horváth Péter Hónapja
Na ez egy izgalmas videó volt
Sz. Réka
Sz. Réka Hónapja
De érdekes h a 7 ből 6 nő volt...
KeziKezecske
KeziKezecske Hónapja
És 7 sorozatgyilkosból 7 férfi 😕
Krisztina Anita Bíró
Kedvenc témám:))
Macrochannel¥
Macrochannel¥ Hónapja
Kevés olyan ember van akinek kívánám, hogy egy sorozatgyilkosal töltse az éjszakát! Xddd
Videók Spontán
Király Video lett. De a gyilkolászás öldökléses videók helyett. Csillagaszati videókat és tudományos videokat szívesebben néznénk. Okostelefonok piacra törése 2010-2011-ben illetve azoknak fejlődése. Valamint a most pár nappal ezelőtt látható Napfogyatkozásról szívesen néznék videót ilyesmikről.
Tízes lista
Tízes lista Hónapja
Készülnek csillagászati tartalmak is, ne aggódj :)
Moser und bōck
Moser und bōck Hónapja
Kihagytátok Laurie Strode-ot aki többször is megszökött Michael Myers-től XDDDD
Berta Tamás
Berta Tamás Hónapja
Erdekes hogy a martfui eset (ami termeszetesen magyar) nincs bennr 1 ilyen osszeallitasban😅😳
m4tthewツ
m4tthewツ Hónapja
Nekem a Carol DaRonch történet nem tiszta.. amikor kinyitotta az autó ajtaját, és mielőtt beszállt volna, hogy nem látta, hogy nincs rajta kilincs? meg hogy, hogy tudott megmenekülni? Mert okés, hogy visszaküzdött vele, de akkor is, szerintem simán lelőtte volna, mire megtudta volna ütni Ted Bundy-t. Csak saját vélemény.
Tízes lista
Tízes lista Hónapja
Gondolom Ted nyitotta ki neki az ajtót és az embereknek nem a lagelső dolga megnézni, hogy belül van-e kilincs, mert természtes, hogy lennie kellene. Valószínűleg jobban foglalkoztatta, hogy feltörhették az autóját.
K V
K V Hónapja
Carol DaRonch esetéhez: a leggyanúsabb jel hogy *rendőr szinte sosem jár egyedül*
prod. Desck
prod. Desck Hónapja
hat amerikaban van lincoln egyseg is ami azt jelenti hogy egyedul is mehet
K V
K V Hónapja
@666 666 eszembe jutott de rendőrről volt szó, plusz nem árt kihangsúlyozni. Ki tudja mikor lehet hasznos...? Mondanom sem kell, seriff álcával sem lett volna hiteles
666 666
666 666 Hónapja
De a seriff igen. Azt is mondhatta.
recko2234
recko2234 Hónapja
Nekem volna egy észrevételem! Nem cseszegetés, nem picsogás, csak egy észrevétel. :) Az elmúlt 10-15 videóból néhányat leszámítva csak sorozatgyilkosok, halál, szörnyek és más negatív dolgok adják a videók témáját, ráadásul már a legtöbben nem is 10 dolgot soroltok fel, hanem annál kevesebbet! :) Nekem kicsit fura, és ne értsetek félre nem vagyok érzékeny ezekre a témákra, de már kezd zavaró lenni! :D Illetve ha már ilyen videók most a zsánerek, szerintem hozzá valamivel jobban illő zene is dukálna hozzá, eléggé disszonáns ez a tingli-tangli zene alattuk. :D
Tízes lista
Tízes lista Hónapja
@Bea Verebi Egyetértek, de ezzel minden márka megküzd, ha a név, vagy igazából bármi változtatásán elgondolkodik. Ha változik a csatorna neve csak valahogy nagyon egyértelműen tennénk meg és szép lassan, rászoktatva az embereket az új márkára. Megvan ennek a pszichológiája, de szerencsére én (Márk) marketingesként át tudom ezt látni. De, hogy megvalljam az igazat szerintem a legtöbb értelmes néző megérti, ha nem 10 elem van egy videóban és azzal foglalkozik, hogy jó-e a tartalom, vagy sem. A többiekkel nem feltétlenül érdemes foglalkozni, mert mindig lesz valami, amihez ragaszkodnak, ami negatív érzést szülne bennük a csatornával kapcsoaltban, az pedig egy végeláthatatlan folyamat.
Bea Verebi
Bea Verebi Hónapja
@Tízes lista Én nem biztos hogy változtatnék a néven, valóban már egy márkanév, én speciel mikor meglátom hogy van új videótok már nézem is, és nem arra koncentráltam most sem, hogy nem 10 csak 7. Marketing szempontjából félő, hogy új névvel kevesebben fognak ráklikkelni, mert én pl. csak görgetek mikor keresgélek valami érdekeset, és a név miatt állok meg, amikor meglátom hogy Tízes lista. Lehet hülye hasonlat, de ez olyan dolog, hogy a kockasajt sem kocka már régóta, de mégis ráragadt és úgy szereti aki szereti, mert tudja hogy ha háromszög, akkor is ugyanazt kapja, tehát maradhat tízes a neve attól független ha a továbbiakban már nem is az lesz mindig. Én örülnék ha nem sokat változna ez a koncepció, mert ez így könnyen emészthető, de informatív. A zenei aláfestés is szuper, kellemes a beszédstílusotok neked is és Donátnak is, egy negatív téma után sem lesznek rémálmaim, ez a kevés könnyedség szerintem kell. Kicsi humorral is megvan fűszerezve némelyik téma, pl. mi lenne ha lenyelne egy bálna. Az borzalmas lenne, de ezt úgy adtátok elő, hogy volt ahol elnevettem magam, szóval én örülnék ha nem sokat változtatnátok az eddigi stratégián. :-) Tudom hogy a közönség szava számít, és figyelembe kell vennetek minden véleményt, az én véleményem ez. :-) A sorozatgyilkosos témát lehet tényleg érdemes kicsit elszortírozni, hagyni belőle későbbre is. ;-)
Tízes lista
Tízes lista Hónapja
@recko2234 Igen, agyalok egy esetleges névváltoztatáson, mert a listás tartalmaktól való eltérés miatt indokolt a dolog és páran nem tudják szimplán megemészteni, hogy a csatorna neve már nem feltétlenül tükrözi egy az egyben a tartalom fajtáját. Ez az átka annak, hogy anno ennyire egyértelmű nevet választottam. :D Cserébe nem szívesen engedném el, mert már ismert márkává vált, a névváltoztatás pedig legalább annyira megzavarná az embereket, mint az, hogy sok esetben már nem listás a tartalom. Jogos, inkább a negatív témákról beszéltél, én a sorozatgyilkososra figyeltem igazán. Tőlem még a héten hasonló tartalmak jönnek várhatóan, de jobban elosztom ezeket, mert így tényleg kicsit sok lett együtt. :) Illetve hadd tegyem hozzá, hogy ritka normálisan jelezted a 2 gondolatodat és kifejezetten örülök, hogy normálisan el tudtunk beszélgetni róla 👏
recko2234
recko2234 Hónapja
@Tízes lista tehát MÉG Tízes Lista a nevetek, oké, gondolom akkor gondolkodtok rajta :) Kerülnek fel más témában is videók, ezt én is írtam, csak mind negatív, és igazság szerint ezek együtt már kicsit nehezen emészthetők! :)
Tízes lista
Tízes lista Hónapja
Nagyon sok esetben már nem 10 dolgot sorolunk fel és nem is cél. A csatorna neve ugyan (még) Tízes Lista maradt, viszont tartalomban eltérünk a klasszikusabb top10 tematikától és szabadabb ismeretterjesztű videókat készítünk. Ez a terv a jövőre is, úgyhogy a 10-es felsorolást mi már nem tekintjük kőbe vésettnek. A témákat vettem, jogos is, én (Márk) egészen ráálltam most a sorozatgyilkosokhoz kötődő tartalmakra, viszont ezt heti 1 videóban teszem. Direkt azért kerül fel heti 3 tartalom a csatornára, hogy az ilyen eseteket elkerüljük és mindenkinek legyen mit nézni, még ha nem is minden tartalom fog tetszeni. Megértem, ha neked sok a sorozatgyilkos téma, de ne aggódj megjelenik mellette más is egy adott héten és jön is még más a jövőben is. :)
Luca Horváth
Luca Horváth Hónapja
Szuper lett
Árpád Szeiff
Árpád Szeiff Hónapja
Én szívesen lennék sorozatgyilkos. Mondjuk brazil, és török sorozatokat nyírnák ki a TV-kben
Jacky Jackson
Jacky Jackson Hónapja
Ha belegondoltok vicces a tény: Nők: Futnak, könyörögnek, halottnak tettetik magukat, empátiát váltanak ki Egyetlen férfi: YOU WANNA GET NUTS? LETS GET NUTS! (amúgy a pöcsön rúgás akkor is etikátlan volt 🤷‍♂️)
sz cs
sz cs Hónapja
Ha úgy nézzük, a kötéllel való folytogatás is etikátlan :D
Edit Biharine Kiss
Félelmetes videó. Feliratkoztam.
cigarette diet
cigarette diet Hónapja
És a híres Dahmertől is megszöktek ám páran, sőt az egyik ki is rabolta. a másik pedig az 1991-es ázsiai kisfiú testvére volt
cigarette diet
cigarette diet Hónapja
0:02 ohh pedig Ted Bundy elkaphatbna yd
KeziKezecske
KeziKezecske Hónapja
Idióta. Kívánom neked, hogy váljon valóra az álmod.
LÁMA LÁMA
LÁMA LÁMA Hónapja
Tudom hogy senkit sem érdekel de azért 1,1E-dik like!😁
LÁMA LÁMA
LÁMA LÁMA Hónapja
:D
Angéla Benkő
Angéla Benkő Hónapja
Engem érdekel, de akkor már én is leirom, 1,6 E-dik like 🙂
Füles 78
Füles 78 Hónapja
Volt még egy szerencsés. Egy társkereső műsorban ismerte meg a pasit, aki sorozatgyilkos volt. Viszont nem ment el a találkozóra, mert volt valami rossz előérzete. A nevét már nem tudom...
Niki Szabó
Niki Szabó Hónapja
Rodney Alcala
Réka Ronts
Réka Ronts Hónapja
Nagyon jó lett a videó csak így tovább!
Zoltán Deák
Zoltán Deák Hónapja
Borzalmas lehetett ezeknek az àldozatoknak,szerencsèsek!
Norbert Lajos Mészáros
EZ NEM VICC DE VELEM IS HASONLÓ DOLOG TÖRTÉNT! (És ez múlt hét pénteken történt!) a gimiből tartok a buszmegállóhoz elhaladok a park előtt aztán egy kb.40-es évek végebeli csávót és ott elkezd üvölteni hogy "dögölj meg, meg kinyírlak" és aztán meg mondja "na gyere ide gyere ide b@zdmeg" hát azthittem hogy szívbajt kapok úgy elkapott a gyomorgörcs!😨 Csak aztán mikor néztem hátra (mert azt hittem hogy jön utánam) akkor vettem csak észre hogy ez a hülye csak magában órdít.🤣
Jennifer🤟
Jennifer🤟 Hónapja
A 2.-nál akkor a jóképű és sexi férfiak mint esetleg Janson Statam, Johnny Depp és Tom Cruise ők is rosszak?!?!?!?!?!?!?! 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣Vicc🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😉😉😂😂😂 Amúgy tudom hogy család barát filmet akarsz csinálni de esetleg egy kicsit el mondhatnád mivel kínozta persze nem a legdurvábbakat!?
Jennifer🤟
Jennifer🤟 Hónapja
Bár ha úgy vesszük és nem akarok megsérteni senkit akkor johnny depp sokszor alakított rosszfiut szóval mondhatjuk hogy ő egy vérbeli roszfiu! (mármint persze csak a filmekben)
Tibor Bertalan Kecskés
jó lett a videó csak igy tovább
Róbert Dala
Róbert Dala Hónapja
👍👍
lol Bajuszharcos
Most hívhattok betegnek de mi a toszért, ilyen sármosak mint a videóban is Ted és Richard? Érzem hogy nagyon de nagyon nagy baj lehet velem xd.
cigarette diet
cigarette diet Hónapja
Rich való életben igazából bűzlött, mint egy kecske (idézem a nyomozót a Netflixes sorozatból) :DD De valóban nagyon helyes férfiak voltak.
Kristóf Cseh
Kristóf Cseh Hónapja
Cynthia virgil key kimaradt
EltonLeonidasMeitant
Hetes lista :D
Melinda Homolya
Melinda Homolya Hónapja
Csak én gondolkodom azon, miért csak egy férfi szerepelt a listán mint menekült?
Jacky Jackson
Jacky Jackson Hónapja
Ezért nyilván kevesebb férfit próbálnak elrabolni 🤷‍♂️
Jacky Jackson
Jacky Jackson Hónapja
Mert a férfiak általában nem sikoltozva reagálnak ha megtámadják őket hanem kicsit masszívabb ellenállási formát mutatnak.
Jennifer🤟
Jennifer🤟 Hónapja
Ja amúgy!
Adam Chanell 3
Adam Chanell 3 Hónapja
Srácok! Lesz videó kísértetjárta autókról?
Tízes lista
Tízes lista Hónapja
Nincs tervben
Timea suszter
Timea suszter Hónapja
Nagyon jó lett!!!🙂
Sámat IdrÉ
Sámat IdrÉ Hónapja
+ 3, és megvan a top 10: 1.: - Tracy Edwards és a Dahmer-féle lebuktatási akció. 2.: Carl Stottor, akit Dennis Nilsen "támasztott fel", végül 3.: Mo Lea, aki Peter Sutcliffe karmai közül szabadult ki.
R0k1gam3r The Barni
Kerol esete miatt se állok szóba soha többet rendőrökkel.
Light
Light Hónapja
Ha nem Amerikában laksz nem lesz ilyen
Marta Akh
Marta Akh Hónapja
Ezeket a krimiket találták ki, áldozatokat is. Ezek a sorozatgyilkosnak titulált emberek ártatlan, nagyszerű, bátor tisztek és bejelentők voltak, akik különböző, magasabb szintű, korrupt, bűnügyi ügyekben az emberi jogok amelyben az USA korábbi, uralkodó, totalitárius, embertelen, korrupt, kegyetlen, hidegháborús rendszere vett részt. És ezek az ártatlan, egyenes tisztek ennek az őrült rendszernek lettek áldozatai, letartóztatták, megkínozták őket és rágalmazta
Anna Kovács
Anna Kovács Hónapja
@Frost na azért, ennyire hülye senki nem lehet😂😂😂😂
Frost
Frost Hónapja
Emberek! Ez csak egy agyatlan troll! 😂 Ne döljetek be neki!
Marta Akh
Marta Akh Hónapja
@Anna Kovács Az igazság az, hogy ezek az emberek ártatlan emberek voltak és vannak, és ezeket a hamis, kitalált bűnügyi történeteket csúf nyilvános rágalmazásként találta ki az USA őrült, totalitárius rendszere.
Anna Kovács
Anna Kovács Hónapja
@Marta Akh attól minek gyilkoltak? Ezt még mindig nem tudod elmagyarázni
Marta Akh
Marta Akh Hónapja
@Anna Kovács Ezek az emberek sorozatgyilkosként és bűnözőként rágalmaztak. Ártatlan emberek voltak, hidegháború, totalitárius, őrült rezsim áldozatai, például az amerikai cia-Reagan-Bush. Letartóztatták őket, megkínozták és nyilvánosan rágalmazták. Valódi történeteik és valós drámájuk nyilvánosan nem ismert, de az USA őrült rendszere által előkészített pokolon mentek keresztül
Áron Fejes
Áron Fejes Hónapja
Oke
András Kovács
András Kovács Hónapja
Szuper igen
Szilveszter Kasza
10-es lista: - Ma beszéljünk 7 emberrōl akinek sikerült megszöknie😂😂😂😂 Hatalmas de nagyon jo,csak igy tovább
bognár ferenc bognár ferenc
2:37 nél csak én látom a paliban Orbán Viktort ?? 😀😀
Marosits Péter
Marosits Péter Hónapja
Igen.
lYrx
lYrx Hónapja
tényleg kekw
Andris Vidista Vekony
Szuper videó lett!!!
András Kovács
András Kovács Hónapja
Igen nagyon joooo!!!!👍👍👍👍👍👍👍
electro gamer
electro gamer Hónapja
Jólett
Jupiter MC
Jupiter MC Hónapja
YF
Következő
LEHALLGATTAK! (By:. Peti)
2:03
Megtekintés 388 E
Dune | Official Main Trailer
3:28
What the Trees Whisper About
1:18:05
Kegyetlen kínai sorozatgyilkosok
11:05
LEHALLGATTAK! (By:. Peti)
2:03
Megtekintés 388 E
Dune | Official Main Trailer
3:28
This Is SO SMART!!! 😂 #shorts
0:48